Home Televisiewinkels TV-Meubels Kabels Accessoires aanbieders Providers Winkeloverzicht Nieuws en aanbiedingen Contact

Informatie over Televisiewinkels.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op televisie gebied, alle nieuwe producten volgen, reviews lezen, reviews schrijven, dan bent u hier op Televisiewinkels.nl aan het juiste adres. Regelmatig posten we in ons blog het laatste nieuws op gebied van televisies en aanverwante artikelen zoals tv-meubels, speakers, home cinema sets, kabels en meer. Buiten de laatste nieuwtjes hebben we op Televisiewinkels.nl ook:

- Voordeeltjes, acties en kortingcodes van televisiewinkels;
- Uitgebreide informatiepagina's over bepaalde onderwerpen zoals bijvoorbeeld OLED, QLED, Ultra HD, TV-meubels en soundbars;
- Informatie over televisie gerelateerde winkels, denk hierbij aan reviews, verzendkosten, bedrijfsinformatie en contactinformatie;
- Productreviews (ook gemaakt door bezoekers);
- Producten van verschillen webwinkels online... Vergelijk en koop... Gebruik de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Contact / Adverteren

Via het contactformulier op de contactpagina contact kunt u contact met ons opnemen. Wij proberen binnen twee werkdagen antwoord te geven op uw vraag of verzoek. Adverteren op is op verschillende manieren mogelijk, voor meer informatie over adverteren kunt u ook het contactformulier gebruiken.

Verwijzingen naar andere websites

Op Televisiewinkels.nl treft u een aantal links naar andere websites. Televisiewinkels.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Bijdrage leveren

Uiteraard is dit mogelijk!! Wilt u uw ervaringen over bepaalde producten of winkels met ons en onze bezoekers delen, artikelen schrijven, ergens voordeel gevonden, uw eigen televisie gerelateerde website promoten via een mooi artikel? Laat het ons weten via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Garantie, vragen en klachten

Televisiewinkels.nl verkoopt zelf geen artikelen, wel is het mogelijk om via onze website (bijvoorbeeld de zoekfunctie) op webwinkels uit te komen en daar producten aan te schaffen. Wij kunnen u echter niet helpen met vragen over garantie en klachten over producten. Hiervoor verwijzen wij u door naar de betreffende webshop.

Partners

Op onze partnerpagina staat een overzicht van websites die partner zijn van Televisiewinkels.nl. Al deze sites hebben zijn naar onze mening interresant om te bekijken en hebben over het algemeen met televisies, audio en elektronica te maken. Bent u zelf in het bezit van een soortgelijk website en wilt u uw link bij de partners terugzien, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Privacy en cookies

Alles over cookies en privacy op vindt u hier.