Home Televisiewinkels TV-Meubels Kabels Accessoires aanbieders Providers Winkeloverzicht Nieuws en aanbiedingen Contact

450 euro korting op een nieuwe Samsung televisie

Profiteer alleen vandaag van maar liefst 450 euro korting op een Samsung UE70RU7020 70 inch Ultra HD 4K televisie. Bij Mediamarkt is dit vandaag de dagdeal en daarom koopt u deze televisie nu voor 749 euro! Ga nu naar mediamarkt en bestel direct de SAMSUNG UE70RU7020 of lees verder voor alle informatie.

Informatie over de Samsung UE70RU7020


De Samsung UE70RU7020 geeft jouw favoriete series en films weer in haarscherpe Ultra HD 4K-beeldkwaliteit. Het beeldscherm is maar liefst 70 inch groot en daarmee tover je jouw woonkamer om tot je eigen thuisbioscoop. Deze televisie is voorzien van hogere helderheid, levendigere kleuren én een hogere resolutie. Dankzij de HDR-ondersteuning wordt ieder detail zichtbaar en helder in beeld gebracht, waardoor jij niets meer over het hoofd ziet. PurColor zorgt daarnaast voor levensechte kleurweergave en Auto Motion Plus voorziet je van vloeiende beelden. Samen met alle beschikbare aansluitingen is de Samsung UE70RU7020 het complete plaatje voor optimaal tv-kijken.
Informatie over dit artikel

Geplaatst door: Televisiewinkels.nl
Geplaatst op: 20 april 2020
Webwinkel: Mediamarkt

Reacties op het bericht: Dagdeal - 450 euro korting

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het bericht Dagdeal - 450 euro korting, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.