Home Televisiewinkels TV-Meubels Kabels Accessoires aanbieders Providers Winkeloverzicht Nieuws en aanbiedingen Contact

Informatiepagina Samsung QLED op Televisiewinkels.nl

De volgende revolutie op TV-gebied is de QLED TV. Doordat er gebruik gemaakt wordt van vernieuwde Quantum dot technologie heeft de beeldkwaliteit een enorm grote sprong gemaakt. De QLED TV is een state of the art Smart TV en integreert dankzij slimme oplossing stijlvol in iedere woonkamer.

QLED TV


De nieuwe revolutie van Samsung, de QLED TV is nu nog verder ontwikkeld. Door de nieuwe beeldtechniek, waarbij het kleurvolume 100% is, komen uw favoriete series en films nog meer levensecht over. Daarbij beschikken de nieuwe modellen ook nog eens over een Ambient Mode. Door deze Ambient Mode hoeft uw televisie nooit meer een zwart vlak te zijn. QLED TV’s zijn dé stijlvolle oplossing voor de toekomst.

Met de Ambient Mode bepaald u zelf hoe uw televisie eruit ziet als deze niet aanstaat. Het liefst hebben we allemaal een groot scherm, maar we zien hem liever niet. Gebruik de Ambient Mode om het toestel op te laten gaan in de woonkamer door de tv de kleur van de muur aan te laten nemen. Of laat er uw favoriete kunst op verschijnen. Met de ingebouwde omgevingssensor past de TV zich aan het omgevingslicht aan.

QLED TV: Intens heldere kleurenSamsung QLED televisies - Intens mooie kleuren


100% kleurvolume


Het kleurvolume van een televisie is nog nooit zo hoog geweest als bij de nieuwe Samsung QLED TV’s, deze hebben een kleurvolume van 100%. Door deze techniek worden al uw favoriete series en films nog meer levensecht op uw scherm vertoond, precies zoals iedere filmmaker ooit bedoeld heeft.

Contrast Elite


Door een speciale anti-reflecterende laag heeft u geen last van storende reflectie van licht. Het maakt daarbij niet uit of de TV in een donkere of juist heldere omgeving staat of hangt.

HDR Elite (HDR 1500 & 2000)


HDR is een nieuwe beeldtechnologie die ervoor zorgt dat u waarheidsgetrouw beeld krijgt. Met de nieuwe QLED TV’s zet Samsung een nieuwe standaard voor maximale helderheid.QLED TV: De perfecte Smart TVSamsung QLED televisies - De perfecte Smart TV


One Remote Control


Ook genoeg van al die verschillende afstandsbedieningen op tafel. Bedien dan nu al uw apparaten met slechts één afstandsbediening. Met de One Remote Control bestuurd u al uw apparaten, zoals de mediabox, Blu-ray speler en home cinema set. U kunt ze allemaal netjes in de kast opbergen en gewoon blijven bedienen via One Remote Control.

SmartThings


Al uw elektrische apparaten besturen vanuit één App, ook dat is mogelijk. Bestuur nu apparatuur zoals uw koelkast, wifi speakers en natuurlijk ook uw nieuwe Samsung QLED TV vanuit deze App.

Smarthub


Met de Smart Hub heeft u al uw entertainment op één plaats. Denk aan live TV, streaming diensten, games, externe bronnen en internettoepassingen. Deze Smart Hub maakt de QLED TV’s heel gebruiksvriendelijk.QLED TV: AccessoiresSamsung QLED televisies - Overzicht van alle accessoires


No Gap Wall-Moun


De Gravity Stand oogt als een gepolijste sculptuur en laat toe de TV tot 15° links of rechts te draaien.

Studio Stand


Met de Studio Stand stelt u de televisie tentoon als een kunstwerk en geeft u de woonkamer de allure van een kunstgalerij.

Aansluiten met de One invisible cable


Wilt u uw QLED TV nog minder op laten vallen in de woonkamer? Sluit dan alle randapparatuur (ook de stroomkabel) aan op de One Connect-box, en u heeft maar één kabel nodig die naar de televisie loopt. De kabel die naar de televisie gaat is de invisible cable, deze kabel is vrijwel onzichtbaar en creëert een perfect afgewerkte opstelling.Bekijk en koop de nieuwste Samsung QLED TV


Heeft u interesse in een nieuwe mooie QLED TV, neem dan eens een kijkje in de webwinkels van bijvoorbeeld:
BCC
Expert
Mediamarkt
Bol.com
Coolblue
Alle aanbieders op Televisiewinkels.nlInformatie over dit artikel

Geplaatst door: Televisiewinkels.nl
Geplaatst op: 01 december 2020

Reacties op het bericht: Informatie over de Samsung QLED televisies

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het bericht Informatie over de Samsung QLED televisies, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.