Home Televisiewinkels TV-Meubels Kabels Accessoires aanbieders Providers Winkeloverzicht Nieuws en aanbiedingen Contact

Door de nieuwe displaytechniek van OLED TV’s is de beeldkwaliteit van een OLED TV mooier dan van een LED TV. Bij OLED bestaat het beeldscherm uit miljoenen organische LED’s en iedere LED wordt afzonderlijk verlicht, hierdoor is er geen achtergrondverlichting meer nodig. Een ander groot voordeel van OLED TV is dat zwart ook echt zwart is. Op Televisiewinkels.nl vind je een groot assortiment aan OLED TV’s.

Nieuwe displaytechniek van de OLED TV


Beleef nu nog meer kijkplezier door de nieuwe displaytechniek van een OLED TV. Het beeldscherm bestaat uit miljoenen LEDs van organische materialen. Omdat deze LEDs licht geven zodra ze stroom krijgen, is er geen achtergrondverlichting meer nodig. Door deze nieuwe techniek is zwart ook echt 100% zwart. De zwarttinten zijn echter bijna nooit 100% zwart maar hebben kleine verschillen in gradaties. Toch zie je de details veel beter bij een OLED TV doordat elk klein verschil in zwart te zien is! De beeldkwaliteit is dus nog mooier en beter dan bij LED. Kijk nu je favoriete series en lievelingsfilms op een nieuwe OLED TV en je ziet nog meer details. De vloeiende overgangen van het beeld zorgen dat je helemaal opgaat in de film. Absoluut een unieke belevenis voor iedereen.


LG was de eerste met een OLED televisie


LG was de eerste met een OLED televisie


Het productieproces van OLED televisies is nu nog vrij nieuw en daardoor ook duur, toch zijn er al een aantal OLED TV’s beschikbaar op de consumentenmarkt. De eerste fabrikant die succesvol risico neemt met OLED-scherm is LG.

De nieuwste OLED TV’s van LG hebben nu ook 4K resolutie. Dit maakt de nieuwste LG schermen tot unieke, revolutionaire producten. Het beeldmateriaal wordt door de combinatie van enorm hoge resoluties en de techniek van OLED werkelijk indrukwekkend. Daarbij zijn ook de kijkhoeken van de schermen heel breed, momenteel zijn er geen andere televisies met zo’n hoge beeldkwaliteit op de markt.Verschillen tussen OLED en LEDOmdat er geen achtergrondverlichting meer nodig is bij een OLED TV, is deze een stuk dunner en lichter dan een LED TV. Een hele laag verlichting wordt weggelaten, hierdoor zijn de schermen soms zo dun als een muntstuk.

OLED TV’s hebben een grotere kijkhoek, details zijn altijd goed te zien zelfs in donkere en lichte delen van het beeld. De nieuwste schermen zijn zelfs iets gebogen, waardoor de korte hoek ook goed zichtbaar is wanneer het scherm vanaf de zijkant bekeken wordt.

Een OLED TV heeft meer helderheid en een beter contrast dan die van een LED TV scherm.

Een ander voordeel van het weglaten van de achtergrondverlichting van een OLED TV is dat het energieverbruik minder is geworden.

OLED TV’s zijn standaard voorzien van Smart TV en Wifi, en ze ondersteunen 3D. Met een OLED TV kun je dus altijd zonder problemen Netflix series en films kijken.

De OLED’s tv’s die nu op de markt komen hebben altijd een relatief groot scherm, zo geniet je dus optimaal van de beste beeldkwaliteit die er is.Bekijk en koop de nieuwste OLED TV’s


Heb je interesse in een nieuwe mooie OLED TV, neem dan eens een kijkje in de webwinkels van bijvoorbeeld:
BCC
Expert
Mediamarkt
Bol.com
Coolblue
Alle aanbieders op Televisiewinkels.nlInformatie over dit artikel

Geplaatst door: Televisiewinkels.nl
Geplaatst op: 12 mei 2020

Reacties op het bericht: Informatie over OLED TV's

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het bericht Informatie over OLED TV's, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.