Home Televisiewinkels TV-Meubels Kabels Accessoires aanbieders Providers Winkeloverzicht Nieuws en aanbiedingen Contact

Overzicht van Nederlandse televisieproviders

Op deze pagina van Televisiewinkels.nl vindt u een overzicht van de bij ons aangesloten aanbieders van televisie, de providers. Op zoek naar een nieuwe aanbieder, neem dan een kijkje bij onderstaande aanbieders. Er zit zeker een aanbieder bij die precies bij u past, of u nu alleen tv wil, of tv en internet of meteen een alles in één pakket. Het kan hier allemaal.

Naar de webwinkel Delta fiber

Delta fiber

In Zeeland kent iedereen DELTA. Het is dé telecomprovider en energieleverancier van de provincie. En omdat ze het beste netwerk van Zeeland hebben, kiezen veel mensen ervoor om via DELTA verbonden te zijn voor internet, tv en bellen. In de onderzoeken van de Consumentenbond hebben ze al jaren een mooie plek in de top drie. Sinds 2018 groeit het netwerk van DELTA ook hard buiten Zeeland. Zo zijn de diensten inmiddels in grote delen van Nederland beschikbaar.

Telecomdiensten levert DELTA niet alleen aan consumenten, maar ook aan mkb’ers en de grootzakelijke markt. Denk aan een vast ip-adres, glasvezelverbindingen tot 10 Gbps en groepsaansluitingen voor televisie op vakantieparken en in ziekenhuizen.
Naar de webwinkel Online.nl

Online.nl

Online.nl, eerder opererend onder de namen Euronet en Wanadoo, is de verrassende uitdager in het voordeelsegment (t.o.v. Telfort en Tele2). Plezierig, fris en het bieden van een ‘goede deal’ plus iets extra’s: méér content, entertainment en contact voor een scherpe prijs.

Sinds januari 2014 is Online.nl als merk toegevoegd aan de M7 Group, bekend van o.a. CanalDigitaal. Online.nl is dus zowel de jongste, als één van de oudste internetaanbieders van Nederland met veel expertise in de Nederlandse internetbranche.
Naar de webwinkel T-Mobile thuis

T-Mobile thuis

Met ruim 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile focust zich op de verkoop van internet, tv en bellen.

T-Mobile is van mening dat de klant zelf het beste kan bepalen welke diensten hij nodig heeft, daarom kan de klant bij T-Mobile Thuis kan zelf zijn DSL, glasvezel internet, HD-TV en/of bellen pakket samenstellen en elke maand gratis aanpassen. De klant betaalt alleen voor wat hij zelf kiest.
Naar de webwinkel Tele2 thuis

Tele2 thuis

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten- de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt vaste en mobiele spaar-, data-, internet-, tv- en ICT-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën.
Naar de webwinkel Youfone TV

Youfone TV

Youfone is sinds 2017 de challenger op de Alles-in-1 markt. Met Youfone kunt u als consument zowel thuis of onderweg TV kijken. Dit is mogelijk op meerdere apparaten tegelijk. Youfone voor Thuis levert de TV dienst samen met supersnel internet (ook via glasvezel) via het betrouwbare KPN-netwerk en vaste telefonie is een optionele keuze.

Het Basispakket voor TV bevat meer dan 40 TV-zenders waarvan minimaal 26 zenders in HD-kwaliteit, inclusief gratis Fox Sports 1. U kunt naar keuze het aantal zenders maandelijks uitbreiden met 5, of meer zenders. Daarnaast zitten de interactieve diensten Begin Gemist, Terugkijken, Opnemen en Pauzeren gratis in het Basispakket.